Hygeia Dent është pranë jush në çdo moment duke ju ofruar 20 % Ulje për çdo shërbim dentar! Plotësoni formularin më poshtë dhe merrni kodin:

Sapo situata t’i rikthehet normalitetit do të mund ta përdorni për çdo shërbim që ju nevojitet. Vlefshmëria e kuponit: Deri më 30.06.2020.
Ju mirëpresim!
Hygeia Dent.

× Përshëndetje!