BLOGU YNË MJEKËSOR

KURORAT E DHËMBËVE

Kurora është një mbulesë që vendoset mbi dhëmb. Kurora i rikthen dhëmbit formën dhe funksionin e tij normal. Një kurorë mund të përmirësojë paraqitjen e jashtme të dhëmbit dhe e bën atë më të fortë…

KIRURGJIA E IMPLANTIT TË DHËMBËVE

Kirurgjia e implantit të dhëmbëve është një proçedurë që zëvendëson rrënjët e dhëmbit dhe dhëmbët e dëmtuar apo që mungojnë…

Ne jemi këtu për t’ju ndihmuar!

PRENOTO VIZITËN PËR BUZËQESHJEN TËNDE!

+355 423 90000

+355 69 44 44 016

hygeiadent@gmail.com

Autostrada Tirane – Durres, KM 01, Hygeia Hospital, Tirana, Albania

× Përshëndetje!